Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználási élményt nyújtsa. 
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Miért mi?

Miért éppen Nálunk vásárolja meg használt laptopját?

 

1.Mert alacsony áron tud csúcsteljesítményű laptophoz jutni

Áraink kedvezőek, mert bár újszerű állapotú használt laptopokat forgalmazunk, kiterjedt európai kapcsolat rendszerünknek köszönhetően mindig a legkedvezőbb forrásból szerezzük be őket, és kínáljuk vevőinknek az új árak töredékein.

2.Mert gondosan, alaposan teszteljük termékeinket

Egyesével ellenőrzünk minden készüléket. Átnézzük, hogy a különböző programok, hogy futnak a gépen, ha bármilyen rendellenességet tapasztalunk a laptopot félre tesszük javításra, így Önhöz csak a letesztelt, jól működő készülék kerülhet.

3.Mert szakmai hozzáértésünkkel szívesen segítünk

Ha Ön bizonytalan, hogy melyik laptop lenne az Ön számára a legideálisabb, írja le nekünk, hogy mire szeretné használni a vásárolni kívánt készüléket és mi segítünk kiválasztani, hogy a lehető legolcsóbban jusson hozzá a minden igényt, magas színvonalon kielégítő laptopjához.

4.Mert legfontosabb értékünk ügyfeleink elégedettsége

A legfontosabb érték számunkra, ha vásárlónk a kiválasztott laptop esetében úgy érzi, hogy ár-érték arányban a legjobbat választotta. Ha valamilyen oknál fogva nem lenne elégedett a termékkel, 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti és visszafizetjük az árát!

5. Mert rugalmasak vagyunk

Webáruházunk éjjel-nappal várja megrendelését. Telefonon, e-mail-ben is szívesen vesszük érdeklődését!

6.Mert garanciát vállalunk

A garancia időtartama alatt a meghibásodott készüléket visszaküldheti részünkre és kérdés nélkül kicseréljük vagy megtérítjük Önnek! A vállalt garancia időtartama a termék leírásában megtalálható.

7.Mert bízhat a márkában

DELL, HP, IBM/LENOVO, FUJITSU.


Az üzleti kategóriás laptopokról egy kiváló cikk a HWSW oldalán ide kattintva elérheti.


 

Laptopoázis

Google Analytics Alternative